Onze toekomst

begint bij jou

De vakantieperiode, een ideaal moment om te reflecteren op jouw huidige baan. Zit je nog wel op je plaats of ben je misschien toe aan iets nieuws? Kijk gerust naar de vacatures op deze website. Wellicht zit er iets voor jou tussen.

Nieuwe huisstijl

Sinds de oprichting van Dirkzwager in 1886 is er veel veranderd. Onze cliënten krijgen met steeds complexere – juridische – uitdagingen te maken. Om die uitdagingen te pareren willen we niet alleen alert blijven, maar ook veerkrachtig en flexibel zijn.
Dat betekent dat onze teams zich aanpassen aan elke specifieke cliënt en opdracht. We groeien mee waar nodig en verleggen onze koers indien zinvol. Altijd in nauw overleg met de cliënt en met een gemeenschappelijk doel voor ogen: de beste juridische en fiscale dienstverlening voor onze klanten.
Ons nieuwe logo symboliseert deze samenwerking in adaptieve teams. Fiscalisten, notarissen en advocaten uit verschillende rechtsgebieden werken intensief samen om uw complexe juridische vraagstukken op te lossen. Vandaag en morgen!

Trots

Bij Dirkzwager werken vanuit Arnhem en Nijmegen iedere dag meer dan 370 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.

Door de inzet van al deze collega’s zijn we inmiddels een van de top 15 kantoren in Nederland. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Toekomst

Dirkzwager heeft een rijke geschiedenis, maar onze blik is op de toekomst gericht. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager kiest!

En wist je dat je bij Dirkzwager ook kunt meepraten over de ontwikkeling van kantoor? Met ‘Dirkzwager kiest!’ en ‘Dirkzwager doet!’ werken we namelijk aan de thema’s van de toekomst: duurzaamheid, diversiteit & inclusie, innovatie en digitalisering. Dat doen we samen met alle medewerkers. Want de toekomst van Dirkzwager, dat zijn we samen. Begint jouw toekomst ook bij Dirkzwager?

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!