Word de spil van jouw team

Legal Support

Binnen de afdeling Legal Support werken ruim 70 secretaresses en secretarieel werkstudenten. Samen ondersteunen wij de collega’s van verschillende secties. Kom jij ook het verschil maken?

De secties van Dirkzwager

Het secretaresseteam van Dirkzwager ondersteunt 8 secties, verdeeld over onze kantoren in Arnhem en Nijmegen: Aansprakelijkheid & Verzekering, Arbeidsrecht, Gezondheidszorg, IE/IT & Privacy, Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed en Fiscaal Advies. Binnen deze secties werken teams van advocaten, notarissen en fiscalisten aan mooie en uitdagende zaken. Dat doen zij voor veel verschillende cliënten: (internationale) bedrijven, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Werkzaamheden & ontwikkeling

De werkzaamheden van het secretariaat variëren per sectie en per team, net als de mogelijkheden om parttime of thuis te werken en de mogelijkheden om door te groeien. Kijk snel bij de vacatures of er een team bij zit dat bij jou en jouw ambities past!
Bij Dirkzwager zijn er veel ontwikkelmogelijkheden. Zo worden alle collega’s gestimuleerd om opleidingen en trainingen te volgen.

Vernieuwing & innovatie

Bij Dirkzwager hebben we onze blik op de toekomst gericht. We besteden veel aandacht aan duurzaamheid, diversiteit en inclusie. Maar ook aan digitalisering en innovatie, bijvoorbeeld binnen de werkgroep ‘Het nieuwe werken secretariaat’.
Ook jij bent van harte uitgenodigd om mee te denken hoe ons werk beter, leuker en efficiënter georganiseerd kan worden. Want Dirkzwager, dat zijn we samen.

Meer weten? Neem contact met mij op

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!