Onze toekomst

begint bij jou

Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen. Wij bieden onze cliënten dienstverlening waarin advocaten, notarissen en fiscalisten in nauwe samenwerking hoogwaardige en pragmatische oplossingen leveren.

Bij Dirkzwager werken iedere dag meer dan 350 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.
We zijn er trots op dat we mogen werken voor een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Betrokken samenwerking

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn betrokken mensen die voldoening halen uit het vinden van oplossingen die écht verder helpen. Collega’s en cliënten waarderen de brede blik en aanpak van Dirkzwager, waarbij altijd wordt gekeken naar de vraag achter de vraag en waar professionaliteit en zakelijkheid samengaan met mensgerichtheid.

Samenwerken betekent voor Dirkzwager ook samenwerken met de maatschappij. Zo vormen de thema’s zorg en energie(transitie) strategische speerpunten voor ons kantoor en werken we samen met diverse overheidsinstellingen aan maatschappelijke uitdagingen. 

Hoogwaardig en pragmatisch advies

Dirkzwager gaat al sinds 1886 gedegen te werk. Ervaring is ons fundament, onze blik gericht op de toekomst. We gebruiken up-to-date vakinhoudelijke en sectorspecifieke kennis en kijken verder dan de juridische-fiscale context. Dat levert krachtige oplossingen op in de vorm van bondige, toepasbare adviezen. 

Wij betrekken van de juiste specialisten en moderne technieken om tot het beste advies te komen. De beschikbaarheid van advocaten, notarissen en fiscalisten onder één dak vormt hierbij een belangrijke en unieke meerwaarde. Dirkzwager werkt niet met anonieme teams, maar zorgt voor intensief en laagdrempelig contact en een senior aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze cliënten te ontzorgen en richten de processen daarop in, zonder ingewikkeld te doen.      

Toekomst

Dirkzwager heeft een rijke geschiedenis, maar onze blik is op de toekomst gericht. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

En wist je dat je bij Dirkzwager ook kunt meepraten over de ontwikkeling van kantoor? Samen werken we namelijk aan de thema’s van de toekomst: innovatie en digitalisering, maar ook thema’s als duurzaamheid, diversiteit & inclusie.

Wanneer kom je kennismaken?

Werken bij Dirkzwager betekent werken aan complexe juridische uitdagingen voor toonaangevende bedrijven en (overheids)instellingen, een team van getalenteerde en ambitieuze collega’s en volop mogelijkheden om door te groeien.

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!