Onze toekomst

begint bij jou

Bij Dirkzwager werken vanuit Arnhem en Nijmegen iedere dag meer dan 370 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.

Trots

Door de inzet van al deze collega’s zijn we inmiddels een van de top 15 kantoren in Nederland. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Toekomst

Dirkzwager heeft een rijke geschiedenis, maar onze blik is op de toekomst gericht. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager kiest!

En wist je dat je bij Dirkzwager ook kunt meepraten over de ontwikkeling van kantoor? Met ‘Dirkzwager kiest!’ en ‘Dirkzwager doet!’ werken we namelijk aan de thema’s van de toekomst: duurzaamheid, diversiteit & inclusie, innovatie en digitalisering. Dat doen we samen met alle medewerkers. Want de toekomst van Dirkzwager, dat zijn we samen. Begint jouw toekomst ook bij Dirkzwager?

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!