Kom jij kennismaken met Dirkzwager?
Op donderdag 8 en vrijdag 9 september 2022 organiseren wij een tweedaagse masterclass op ons kantoor in Arnhem. Van donderdag op vrijdag overnacht je in een hotel in Arnhem.
Ons doel is om jou te laten ervaren wie we zijn en wat we doen. Het programma bestaat uit een combinatie van inhoudelijke en informele activiteiten.

Voor wie?

Je kunt je aanmelden als je in de masterfase van je rechtenopleiding zit. Dat kan zijn rechtsgeleerdheid (iedere afstudeerrichting), notarieel of fiscaal recht. Je kunt ook solliciteren als je heel recent bent afgestudeerd. We hebben in totaal 20 plekken.

Aanmelden kan tot en met 12 augustus.

De sollicitatiegesprekken zullen medio augustus plaatsvinden. Op vakantie dan? Geen probleem, dan voeren we het gesprek online.

Aanmelden

Meld je via onderstaande knop aan voor deze te gekke masterclass. Wij ontvangen daarbij graag je CV en motivatiebrief. Je cijferlijsten zijn dus niet nodig.

Houd mij op de hoogte.

Wil je je nog niet direct inschrijven, maar wel op de hoogte blijven over de updates omtrent de masterclass? Laat dan hieronder je gegevens achter.
Example alt text

Top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2021'.

Example alt text

Leren van Advocaten, Notarissen en Fiscalisten

Example alt text

Werken in het groene hart

Example alt text

Work hard, play hard!