Groeien bij Dirkzwager

Fiscaal

Als fiscalist bij Dirkzwager werk je in een uitdagende omgeving. Je werkt samen met de beste specialisten aan complexe projecten, vaak in multidisciplinaire teams met advocaten en notarissen. Zo helpen we elkaar groeien.

Kom ook werken bij Dirkzwager

Werken bij Dirkzwager betekent werken voor een top 15 kantoor: complexe juridische uitdagingen, veel gespecialiseerde collega’s en volop mogelijkheden om door te groeien.
Bij Dirkzwager werk je bovendien voor veel verschillende cliënten: van grote (internationale) ondernemingen, financiële instellingen en verzekeraars tot (semi-)overheids- en zorginstellingen.
De fiscale praktijk van Dirkzwager bestaat uit een hecht team van bijna 20 fiscalisten. We mogen (inter)nationale (middel)grote ondernemingen, familiebedrijven, vermogende particulieren, vastgoedbedrijven, overheidsinstellingen en organisaties van openbaar belang tot onze cliënten rekenen. Omdat veel vraagstukken van onze cliënten vragen om zowel een fiscale als een juridische blik, werken we regelmatig nauw samen met de advocaten en notarissen van andere secties. Bijvoorbeeld bij vastgoedprojecten, fusies en overnames, interne reorganisaties en herstructureringen, de vormgeving van arbeidsvoorwaarden, werknemersparticipatie, bedrijfsopvolging of successieplanning.
De sectie Overheid & Vastgoed is een van de grootste secties van Dirkzwager. Binnen deze sectie werken we met bijna 90 collega’s voor een grote verscheidenheid aan cliënten: met name grote regionale en landelijke opdrachtgevers, waaronder multinationals, institutionele beleggers en (semi-)overheden, maar ook makelaars, aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en instellingen in de gezondheidszorg.
De sectie Arbeidsrecht van Dirkzwager bestaat op dit moment uit 18 advocaten die zich volledig toeleggen op het arbeidsrecht. Dat maakt ons tot echte specialisten. Wij zijn actief voor ondernemers, bestuurders, directies en afdelingen personeelszaken. Maar ook individuele werknemers kunnen bij ons terecht.
Bij de sectie Ondernemingsrecht bestaat uit ruim 110 collega’s: advocaten en (kandidaat-)notarissen die zich specifiek richten op de ondernemerspraktijk. Wij zijn actief voor middelgrote en grote (nationale én internationale) bedrijven, maar ook voor de eenmanszaak of starter. Binnen de sectie is daarnaast zeer specifieke kennis aanwezig van de zorg- en welzijnssector en het onderwijs.

Meer weten? Neem contact met mij op

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!