Ruimte om te specialiseren

Notariaat

Als (kandidaat-)notaris, juridisch assistent of juridisch medewerker bij Dirkzwager werk je in een uitdagende en dynamische omgeving. In veel gevallen werk je in multidisciplinaire teams aan complexe projecten. Is dit ook iets voor jou?

Wees welkom bij Dirkzwager

Werken bij Dirkzwager betekent werken voor een top 15 kantoor: complexe juridische uitdagingen, veel gespecialiseerde collega’s en volop mogelijkheden om door te groeien.
Bij Dirkzwager werk je bovendien voor veel verschillende cliënten: van grote (internationale) ondernemingen, financiële instellingen en verzekeraars tot (semi-)overheids- en zorginstellingen.
Binnen Dirkzwager heeft de vastgoedbranche onze bijzondere aandacht. Een grote groep juristen is frequent actief voor vastgoedcliënten. Dit zijn met name grote regionale en landelijke opdrachtgevers, waaronder multinationals, institutionele beleggers en (semi-)overheden, maar ook makelaars, aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en instellingen in de gezondheidszorg.
Een team van ervaren (kandidaat-)notarissen Personen- en familierecht begeleiden cliënten bij het opstellen (of beëindigen) van bijvoorbeeld een samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden of testament. Ook zorgen zij voor de afwikkeling van een erfenis en erfbelasting. Verloopt een afwikkeling van een nalatenschap niet naar wens, dan helpen onze juristen bij een goede afwikkeling hiervan. Zij treden dan bijvoorbeeld op als partij adviseur.
De aan- of verkoop van een huis is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Onze juristen voorzien cliënten van deskundige ondersteuning bij uiteenlopende particuliere onroerend goedzaken. Van een juridisch advies bij de verkoop van een huis tot de verzorging van een notariële akte voor de hypotheek.

Meer weten? Neem contact met mij op

Mis nooit meer een interessante vacature

Stel een job alert en krijg de nieuwste relevante vacatures in je inbox!