Dirkzwager in beeld

Beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden. Hieronder een greep uit oud en actueel videomateriaal van Dirkzwager. Laat je verrassen door de video's en heb vooral veel kijkplezier! 

Maak kennis met Tom van Malssen

Maak in deze video kennis met Tom van Malssen en zijn cassatiepraktijk. Tom is gespecialiseerd in het procederen in hoger beroep en cassatie binnen het gehele civiele spectrum. Hij geeft leiding aan de cassatiepraktijk van Dirkzwager. 

Dirkzwager Masterclass 2022

De Dirkzwager Masterclass 2022 was een groot succes! Nogmaals dank aan alle studenten die hebben deelgenomen en alle Dirkzwagers die hebben bijgedragen.

Interesse om zelf deel te nemen aan de masterclass. Bekijk hier de landingspagina en schrijf je in! 

Maak kennis met Ernst-Jan van der Pas

Maak in deze video kennis met Ernst-Jan van der Pas, IT-advocaat en managing bestuurder bij Dirkzwager. Als "technology" advocaat legt hij zich toe op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis.

Maak kennis met Tom Vandeginste

Tom Vandeginste is sinds 1994 advocaat bij Dirkzwager en volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In zijn praktijk staat Tom veelal grote werkgevers bij waarbij de nadruk ligt op de strategische aspecten van de genoemde rechtsgebieden. 

Maak kennis met Jasper Molenaar

Jasper Molenaar is in 2005 beëdigd als advocaat en sinds 2008 werkzaam op de sectie Overheid en Vastgoed van Dirkzwager. Hij is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en milieurecht. 

Maak kennis met Hanna Zeilmaker

Hanna Zeilmaker is advocaat-partner op de sectie Overheid Vastgoed en specialist bij Dirkzwager op het gebied van onteigening, overheidsaansprakelijkheid, gedoogplichten en Wvg.